Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Srpski proizvodi na policama u Moldaviji

Srpski proizvodi na policama u Moldaviji

U saradnji sa veleprodajnom kompanijom Metro Cash & Carry Srbija, kućna hemija i prehrambeni proizvodi proizvođača iz Srbije od ove nedelje naći će se na policama objekata Metro Cash & Carry u Moldaviji.
Prva isporuka od 15 tona šampona, balzama, gelova za tuširanje, tečnosti za pranje sudova, čišćenje podova i omekšivača za rublje, krpa za brisanje i oko 5,5 tona  čokolade, topinga,  čipsa, kakao krema, džemova, maslina proizvedenih u Srbiji, već je stigla u Moldaviju. Proizvodi srpskih proizvođača proizvedeni pod imenom robnih marki Metro Cash & Carry – aro, Fine Food i Horeca Select, biće dostupni profesionalnim kupcima Moldavije iz sektora ugostiteljstva i trgovine.
Kompanija Metro Cash & Carry sarađuje sa srpskim firmama u oblasti proizvodnje privatnih
robnih marki od 2006. godine. Nudeći domaćim preduzećima mogućnost da proizvode privatnih
robnih marki plasiraju na tržišta 30 zemalja na tri kontinenta na kojima je prisutna, kompanija
Metro Cash & Carry podstiče srpske proizvođače da ispune međunarodne standarde kvaliteta,
uposle i povećaju proizvodne kapacitete i pokrenu izvozne poslove, a svojim profesionalnim
kupcima istovremeno nudi proizvode najvišeg kvaliteta po konkurentnim cenama.
cenama. 
Kako se dalje navodi u saopštenju kompanije MetroProizvođači koji svoje artikle izvoze kroz Metro Cash & Carry lanac u Moldaviju su: Wunder, Čokolend, Foodland, Aroma 1990, Venac, Beohemija, Europak i DCP Hemigal.
 
Zahvaljujući strogoj kontroli kvaliteta METRO Cash & Cary i tesnoj saradnji sa domaćim METRO Cash & Carry Srbija započeo je sa poslovanjem početkom 2005. godine. Danas kompanija posluje sa  centrima u Beogradu (u Krnjači, Zemunu i Vidikovcu) i  Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Šapcu i Užicu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum