Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex u Banatskom Karlovcu

Gomex u Banatskom Karlovcu

Zrenjaninska kompanija Gomex d.o.o. nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem objekta u Banatskom Karlovcu. Poslovna jedinica poslovaće pod imenom Banatski Karlovac, a površina objekta je veća od 100 metara kvadratnih.

Potrošačima će biti ponuđeno više od 3.000 različitih artikala. Kako se navodi u saopštenju, u Gomexu su posebnu pažnju posvetili ponudi svežeg voća i povrća, kao i mlečnog programa. Celokupna ponuda po povoljnim cenama zadovoljava potrebe dnevne kupovine, a za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po savremenim maloprodjnim standardima, pobrinuće se pet zaposlenih.

Za kupce je na dan otvaranja Gomex pripremio poklone kao i akcijsku prodaju i mnogobrojna iznenađenja, a potrošači će dobiti priliku da učestvuju u dečijim kreativnim radionicama u Bečeju i Bačkoj Topoli. Različite manifestacije biće priređene i u drugim mestima u kojima se nalaze njihove prodavnice.

Prvi maloprodajni Gomexov objekat otvoren je 1990. godine. Danas Gomex posluje u preko 60 maloprodajnih objekata širom Vojvodine i zapošljava oko 600 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum