Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Bol Pekidžing otvorio novi proizvodni pogon

Bol Pekidžing otvorio novi proizvodni pogon

Američka kompanija Bol pekidžing Evropa (Ball Packaging Europe) pokrenuće danas novu liniju za proizvodnju limenki u fabrici u Beogradu, vrednu 35 miliona evra. 

Proizvodnja u fabrici će biti udvostručena, pa će sada proizvodni kapaciteti porasti na milijardu i po aluminijumskih konzervi godišnje. Posao će dobiti novih 50 radnika, tako da će u pogonima Bol pekedžinga u Batajnici raditi ukupno oko 200 ljudi. Sve limenke koje se budu pravile u novom pogonu biće namenjene za izvoz na regionalna i tržišta EU. Bol pekidžing otvorio je fabriku limenki u Beogradu u septembru 2005. godine u koju je uloženo 50 miliona evra.

U prisustvu brojnih zvaničnika i predstavnika Ball Packaging korporacije novu proizvodnu liniju svečano je otvorio predesednik Srbije, Boris Tadić. 

Bol korporacija je svetski lider u proizvodnji metalne ambalaže za hranu i piće. Osnovana je 1880. godine, a danas zapošljava ukupno 14500 ljudi u preko stotinu zemalja sveta. Kako iz kompanije kažu, sve investicije u pogone u Srbiji do sada su opravdane i uspešno poslovanje se očekuje i u budućnosti.   

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum