Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tesco jača pozicije u Kini

Tesco jača pozicije u Kini

Kako prenosi agencija Bloomberg, izvršni direktor Tesco-a Azija Dejvid Pots, britanski trgovački lanac Tesco planira godišnje da otvori po 25 prodajnih objekata u Kini kako bi “zadržao korak” sa privrednim rastom u toj najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

"Na kineskom tržištu se otvaraju brojne mogućnosti i prilike", rekao je u intervjuu u tamošnjem gradu Delijanu. "Privredni rast koji Azija beleži je svakako zadivljujući. Vrlo smo srećni što možemo biti ovde i napredovati zajedno sa Azijom.”

Pots je ponovno naglasio važnost Azije za Teskove buduće planove. "Čini se da je neminovno da Teskov rast dođe iz Azije", dodao je Pots.

Tesko danas posluje u 14 različitih zemalja sveta, a prisutni su na tržištima Evrope (u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Velikoj Britaniji, Irskoj i Turskoj) Severne Amerike i Azije (Južna Koreja, Indija, Kina, Malezija i Tajland).

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum