Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Agrokor otvorio distributivni centar u Makedoniji

Agrokor otvorio distributivni centar u Makedoniji

Hrvatski trgovačko-prehrambeni koncern Agrokor uložio je 11 miliona evra u novootvoreni centar za distribuciju i veleprodaju poljoprivrednih proizvoda u Makedoniji. Distributivni centar se prostire na površini od 8.000 m2, dok se dnevni promet voća i povrća u centru kreće između 200-300 tona.

Centar je izgrađen u Strumici, koja se nalazi kod makedonske granice sa Grčkom i Bugarskom. U Agrokoru smatraju da će ovaj potez doprineti uspehu izvoza poljoprivrednih proizvoda.

Unutar Agrokorovog koncerna, kojem su primarne delatnosti proizvodnja i distribucija hrane i pića kao i maloprodaja, između ostalih posluju i najveći hrvatski proizvođač mineralne vode - Jamnica, sladoleda - Ledo, ulja, margarina i majoneza - Zvijezda, najveća hrvatska mesna industrija - PIK Vrbovec, zatim Belje - najveći poljoprivredno-industrijski kapacitet u Hrvatskoj, kao i vodeći maloprodajni lanac Konzum. Ova kompanija i dalje najavljuje pokušaje ulaska u slovenački Merkator.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum