Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Luna stigla u Sloveniju - otvorena prodavnica u Mariboru

Luna stigla u Sloveniju - otvorena prodavnica u Mariboru

Nakon otvaranja radnje u Oslu u junu ove godine, modna kuća Luna dokazala je kvalitet svog poslovanja otvaranjem svog maloprodajnog objekta i u Mariboru u Sloveniji, u petak 9. septembra.

Novi maloprodajni objekat otvoren je u poznatom Tržnom centru Europark, na adresi Pobreška cesta 18. U komforu novog butika, pred uglednim damama Maribora uz svečani koktel, predstavljena je modna kuća Luna, kao i najnovija kolekcija jesen-zima 2011.

Modna kuća Luna već dugo uspešno posluje na tržištu Slovenije. Njeni proizvodi se mogu kupiti u gotovo svim slovenačkim gradovima, kao i na celoj teritoriji bivše Jugoslavije.

Još jedan u nizu ovogodišnjih uspeha potvrđuje da je modna kuća Luna jedna od vodećih modnih robnih marki. Kao izvozno orijentisana Luna izvozi  40 % svojih proizvoda, zbog čega se proširivanje prodajne mreže neće zaustaviti ovde. U planu je izlazak i na tržišta Mađarske i Bugarske.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum