Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Još jedna Idea u Trsteniku

Još jedna Idea u Trsteniku

Idea je nastavila sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem 27. prodavnice ove godine. Nova Idea Super prodavnica otvorena je u Trsteniku, a veća je od 1500 m2.  

Kupcima se nudi asortiman od oko 15.000 artikala. U saopštenju kompanije se navodi da na odeljenju zelene pijace kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće po povoljim cenama, a kada je u pitanju ponuda sveže hrane posebno ističu gastro odeljenje sa velikim izborom svakodnevno sveže pripremljenih specijaliteta, odeljenje mesare sa ponudom svežeg mesa kontrolisanog porekla, delikatesa, torti i kolača kao i pekare sa uvek svežim pecivom. Potrošače u novootvorenoj Idei očekuje i bogat asortiman kućnih potrepština, tekstila, tehnike, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike.

U okviru društveno-odgovornog delovanja, kompanija Idea je donirala po 150 hiljada dinara Društvu za cerebralnu paralizu i Društvu za mentalno nedovoljno razvijene osobe NMRO u Trsteniku. Do nedelje, 25. septembra svakog stotog kupca Idea će počastiti besplatnom kupovinom a do 27. septembra kupce očekuju i pokloni.

Danas Idea u svom sastavu ima 156 maloprodajnih objekata širom Srbije i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 4.000 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum