Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Autlet centar u Inđiji biće otvoren u martu 2012.

Autlet centar u Inđiji biće otvoren u martu 2012.

Direktor kompanije Blekoak divelopments (Blackoak Development), Đura Stanić, najavio je otvaranje velikog autlet centra Fashion House kod Inđije, vredan 40 miliona evra, u martu 2012. godine. Autlet centar se nalazi u blizini autoputa Beograd - Novi Sad kako bi bio pristupačan potrošačima iz dva najveća grada u Srbiji.

U prvoj fazi biće otvoreno više od 70 prodavnica velikih svetskih firmi u kojima će cene biti niže od 30 do 80 odsto u odnosu na uobičajene maloprodajne cene, što i jeste glavna prednost za potrošače kada se govori o razlici između "standardnih" i autlet tržnih centara.

S obzirom da ovakvi formati nisu do sada bili zastupljeni u našoj zemlji, ovo će biti prvi pravi autlet centar u Srbiji. Stanić je dodao da je njegova kompanija, koja je investitor ovog projekta, odabrala Inđiju kao lokaciju zbog brze administracije u toj opštini. Inđiju takođe očekuju mnoga ulaganja u oblastima IT i energetske industrije, prerade životinjskog otpada i kanalizacione infrastrukture. 

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum