Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren hard diskont Aman u Krnjači

Otvoren hard diskont Aman u Krnjači

24. septembra otvoren je peti po redu hard diskont Aman u beogradskom naselju Krnjača, na Zrenjaninskom putu.

Hard diskont Aman prostire se na površini od 1200 m2, a kupcima je ponuđen izbor od 10000 artikala. Pored prehrambenog asortimana u ponudu su uključeni i proizvodi bele tehnike, kućnih aparata i kompijuterske opreme. U okviru dodatnih sadržaja tu su apoteka, mini-pekara i igraonica za najmlađe. Obezbeđena su i parking mesta.

Pored promotivnih cena pojedinih artikala, na sam dan otvaranja podeljeno je 150 paketa stanovnicima izbegličkog kampa Krnjača.  

Privredno društvo Aman d.o.o. osnovano je 1992. godine u Zemunu, a sve do 1997. godine bavilo se prodajom na veliko, kada je otvoren je prvi maloprodajni objekat na Novom Beogradu. Danas Aman raspolaže sa 44 supermarketa i 3 Hard diskonta u Beogradskim opštinama Surčin, Zemun, Novi Beograd, Voždovac, Čukarica, Rakovica, Grocka, kao i u Inđiji, Staroj i Novoj Pazovi, Novim Karlovcima, Jakovu, Dobanovcima, Ugrinovcima, Busijama, Batajnici, koji ukupno imaju preko 15.000 kvadratnih metara prodajnog prostora.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum