Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Slovenačko Gorenje u Zaječaru

Slovenačko Gorenje u Zaječaru

Fabrika slovenačkog Gorenja u Zaječaru trebalo bi da počne sa radom do kraja tekuće godine. 

Opremanje fabrike biće završeno do kraja septembra, dok je probna proizvodnja mašina za veš u toku. Proizvodnja sudopera zakazana je za početak oktobra. U fabrici je trenutno zaposleno 80 radnika, a planirano je da broj zaposlenih dostigne 300 radnih mesta.

Gorenje je za ulaganje u Zaječaru, gde je kupilo hale fabrike Porcelan koja je u stečaju, dobilo bespovratna sredstva od 6 do 10 hiljada evra po jednom radnom mestu. Planirano početno ulaganje Gorenja iznosilo je 2,9 miliona evra, a ukupan iznos planiranih investicija je 20 miliona. Očekuje se i dolazak oko 50 stručnjaka iz Gorenja koji će obučavati radnike.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum