Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mol grupa udvostručila broj benzinskih stanica u Sloveniji

Mol grupa udvostručila broj benzinskih stanica u Sloveniji

Iz Mol grupe saopšteno je da je član ove grupe kompanija "Mol Slovenija" preuzela je 19 benzinskih stanica koje su prethodno bile u vlasništvu kompanije "Tuš Holding".

Na ovaj način Mol grupa je udvostručila broj benzinskih stanica u Sloveniji, Mol grupa sada poseduje 37 stanica u Sloveniji.
„Naša namera u Sloveniji je da ostvarimo bar 10 odsto učešća na maloprodajnom tržištu goriva u narednih nekoliko godina", rekla je generalna direktorka Mol Slovenije Valeria Glavac.
Ovaj korak je u skladu sa strategijom kompanija koja za cilj ima da proširi maloprodajnu mrežu u srednjoj i istočnoj Evropi, ocenili su prestavnici Mol grupe.

Mol grupa posluje u 40 zemalja Evrope, na Bliskom istoku, severnoj Africi i Zajednici nezavisnih država i zapošljava preko 31.000 ljudi širom sveta.
Grupa upravlja sa pet rafinerija i dve fabrike petrohemije u Mađarskoj, Slovačkoj, Hrvatskoj i Italiji i ima mrežu od preko 1600 benzinskih stanica u regionu srednje i jugoistočne Evrope, navedeno je u saopštenju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum