Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IKEA ulaže u obnovljive izvore energije

IKEA ulaže u obnovljive izvore energije

IKEA švedski proizvođač nameštaja već godinama širi svoje poslovanje izvan svojih matičnih delatnosti, ovog puta kompanija IKEA kupila je u južnoj Poljskoj dve vetroelektrane ukupnog proizvodnog kapaciteta 28 MW.

IKEA namerava otkupiti i treću vetroelektranu koja se upravo gradi u mestu Rymanów.
Cilj kompanije je da smanji zavisnost od lokalnih distributera električne energije pa će tri vetroelektrane zadovoljiti 50 % potreba IKEA-e za energijom u Poljskoj.
Njen dugoročni cilj je korišćenje energije iz isključivo obnovljivih izvora.

IKEA već ima svoje vetroelektrane u Nemačkoj, Švedskoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum