Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Predstavnici Nacionalne agencije za regionalni razvoj u poseti “Luni”

Predstavnici Nacionalne agencije za regionalni razvoj u poseti “Luni”

Predstavnici Nacionalne agencije za regionalni razvoj posetili su predstavništvo modne kuće “Luna” u Požarevcu.

"Luna" je korisnik podsticajnih sredstava Nacionalne agencije za regionalni razvoj za jačanje konkurentske pozicije na tržištu u okviru “Programa podrške razvoju konkurentnosti MSP”.
Ivica Eždenci, direktor Nacionalne agencije za regionalni razvoj naveo je kompaniju "Luna" kao primer dobrog poslovanja, kao preduzeće koje već godinama gradi dobar odnos sa svojim kupcima  i proizvodnju planira unapred.
Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka “Lune”, istakla je da je da je reč o domaćem proizvodu, ali i da je 40% ukupne proizvodnje izvozno orijentisano.
Obzirom na to da je zastupljena na čitavoj teritoriji bivše Jugoslavije, Luna predstavlja regionalni brend, sa ciljem za daljim širenjem prodajne mreže.

Nacionalna agencija za regionalni razvoj ove godine anketirala je 3.000 malih i srednjih preduzeća. Rezultati pokazuju da postoji trend izlaska iz krize, jer je u porastu broj privrednika koji planiraju nove investicije i proširenje delatnosti, poput modne kuće “Luna”.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum