Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Rekić otvorio i drugi supermarket u Novom Sadu

Rekić otvorio i drugi supermarket u Novom Sadu

Kompanija Rekić iz Novog Pazara, otvorila je i drugi supermarket u Novom Sadu.

Novootvoreni prodajni objekat kompanije Rekić ispunjava najsavremenije svetske standarde, otvoren je na Detelinari u ulici Milenka Grcica 6a na površini preko 550 kvadratnih metara. U sklopu objekta nalazi se pijaca, mesara, pekara i bogat asortiman proizvoda od preko 15.000 artikala.
Prodavnica je za potrošače otvorena od 6:00h do 21:00h, uključujući i nedelju.
Prvi prodajni objekat u Novom Sadu kompanije Rekić otvoren je u avgustu, u Safarikovoj ulici.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum