Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mr. Bricolage i u Beogradu

Mr. Bricolage i u Beogradu

Mr. Bricolage, francuski lanac hipermarketa "uradi sam" otvorio je u Beogradu svoj prvi prodajni objekt.

Hipermarket se prostire na površini od 3.100 m2, i zapošljava 35 radnika.
U novootvorenom objektu se mogu naći proizvodi za potpuno renoviranje i preuređenje kuće i stana, vrta i radionice i za svakodnevno održavanje i dekoraciju. Objekat poseduje 25.000 artikala, a za beogradsko tržište specijalno je ukjučeno 3.000 novih i aktuelnih proizvoda.
Mr. Bricolage je jedan od najvećih svetskih hipermarketa koji posluje na četiri kontinenta i ima 780 prodajnih objekata širom sveta. Mr.Bricolage je u Srbiji prošle godine otvorio prodajne objekte u Nišu i Novom Sadu.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum