Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Shell istražuje naftu u BIH

Shell istražuje naftu u BIH

Britansko-holandska naftna kompanija Shell dobiće dozvolu za geološka istraživanja nafte i plina na području Federacije Bosne i Hercegovine.

Posle šestomesečnih pregovora sa federalnom Vladom BIH doneta je odluka o prihvatanju Memoranduma o razumevanju sa Shell Exploration Company B. V. koji će najverovatnije biti potpisan 4. novembra.
"Naš zahtev Shellu je da se praktično svaki milimetar BiH istraži. Radi se o 26 000 kilometara teritorije koji će biti istraženi na osnovu dokumentacije rađene od 1970. do 1990. godine" izjavio je ministar energetike, rudarstva i industrije BiH Erdal Trhulj.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum