Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Agrokor predao ponudu za Merkator

Agrokor predao ponudu za Merkator

Hrvatski Agrokor uključio se u trku oko kupovine najvećeg slovenačkog lanca trgovine, predata je ponuda za kupovinu 50,03 posto deonica Merkatora.

Agrokor je ponudio 221 euro za deonicu Merkatora, čime bi ukupna vrednost Merkatora iznosila 832 miliona evra.
Prema nezvaničnim informacijama, ponude za 50,03 posto deonica Merkatora predali su i investicioni fondovi - Mid Europa, Warburg Pincus i TPG.
Vlasnik Agrokora Ivica Todorić do sada je tri puta pokušao ući u vlasništvo najvećeg slovenačkog maloprodajnog lanca.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum