Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lidl stiže u 20 gradova Srbije?

Lidl stiže u 20 gradova Srbije?

Lidl diskontni lanac iz Nemačke trenutno u Srbiji istražuje dvadesetak lokacija u kojima planira da otvori svoje objekte.

Nezvanično, dva grada u kojima će sigurno biti izgrađeni supermarketi su Novi Sad i Valjevo,  inače već krajem maja ove godine govorilo se da će taj lanac poslovanje u Srbiji započeti iz Novog Sada.
Lidl je poslovanje u Srbiji registrovao 22. decembra 2010. godine.
Lidl će najverovatnije biti prvi lanac hard-diskonta koji dolazi u Srbiju. Za razliku od država u okruženju u kojima posluje par diskontnih lanaca (Aldi, Kaufland...) u našoj zemlji još uvek ne posluje nijedan diskontni lanac, a te su prodavnice prilično jeftinije od konkurencije.

Začeci Lidla sežu u tridesete godine 20. stoleća, kada je kompanija osnovana u  mestu Schwäbischen pod nazivom Lidl & Schwarz Lebensmittel-Sortimentsgroßhandlung. Kasnije su se aktivnosti razdvojile na područje diskontnih trgovina prehrambenim proizvodima koje je preuzela tvrtka Lidl te na područje samoposluga i trgovačkih centara kao što su  Kaufland i  Handelshof. Danas Lidl, kao deo grupacije Schwarz, spada među 10 vodećih nemačkih maloprodajnih trgovina. Lidl širom Evrope ima više od 9.000 prodavnica i posluje u više od 20 zemalja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum