Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lukoil gradi 15 pumpi u Beogradu

Lukoil gradi 15 pumpi u Beogradu

Kompanija Lukoil Srbija najavila je nove investicije u Srbiji, u narednih nekoliko godina planira da izgradi novih 10 do 15 benzinskih stanica u Beogradu.

Povodom jubileja, 20 godina od osnivanja kompanije Lukoil, potpredsednik Lukoila Vadim Varabjov je saopštio da je Lukoil svestan da na tržištu Srbije ne može da bude lider, ali može imati drugu poziciju jer već ima udeo od oko 20% u maloprodaji. Varabjov je takođe ukazao i da kompanija nema kontrolu nad benzinskim stanicama na Kosovu i Metohiji, uprava Lukoila nema uvid u njihovo poslovanje, niti te pumpe rade pod brendom Lukoila.
Lukoil je inače najveća privatna naftna kompanija u svetu po dokazanim zalihama nafte koja kontroliše više od jedan odsto rezervi i više od dva odsto proizvodnje nafte u svetu, Lukoil je po visini dokazanih zaliha nafte i gasa među tri najveće svetske privatne naftne kompanije, a po obimu vađenja nafte i gasa među prvih pet.
Ta kompanija ima šest rafinerija u Rusiji i tri u inostranstvu, u Bugarskoj, Rumuniji i Ukrajini, kao i 6.508 benzinskih stanica u 27 zemalja sveta, dok u Srbiji ima mrežu od 140 benzinskih stanica i dva naftna skladišta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum