Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Aleva izabrala Milšped za logističkog partnera

Aleva izabrala Milšped za logističkog partnera

Aleva iz Novog Kneževca koja posluje u okviru grupacije Flory Trading ugovorla je saradnju u okviru logističkog poslovanja sa kompanijom Milšped Beograd.

Nakon temeljnih istraživanja i analize tržišta, kao i repozicioniranja celokupnog proizvodnog portfolija, kompanija Aleva se okrenula strategiji u kojoj joj je bila neophodna podrška pouzdanog logističkog provajdera.
Milšped je za potrebe Aleve kreirao inovativan i sinronizovan model distributivnih i skladišnih rešenja, u kojem je implementirana napredna IT tehologija sa ciljem uštede zaliha, poboljšanja dostupnosti proizvoda kupcima i konstantne kontrole troškova. Saradnja Milšpeda i Aleve će biti progresivno nadograđena novim rešenjima u domenu međunarodnog transporta i carinskog posredovanja, imajuću u vidu da obim ove prehrambene industrije prevazilazi regionalne okvire.
Milšped kompanija posluje već 18 godina i broji 820 zaposlenih.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum