Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti SIEPA otvorila konkurs za izvoznika godine

SIEPA otvorila konkurs za izvoznika godine

SIEPA agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije saopštila je danas da je raspisala konkurs za nagradu "Izvoznik godine".

Priznanje će se dodeljivati u četiri kategorije: Najbolji izvoznik godine, Novi izvozni proizvod, Osvajanje novog tržišta i Najbolji izvoznik u kategoriji malih i srednjih preduzeća navodi se u saopštenju.
Od ove godine uvodi se i specijalna nagrada - Najbolja žena preduzetnik, u saradnji SIEPA i projekta EU "Evropska mreža ambasadora ženskog preduzetništva".
SIEPA naglašava u saopštenju da je rok za prijavu 28. novembar, a nagrade će biti uručene 7. decembra u Skupstini Grada Beograda.
SIEPA dodeljuje ovu tradicionalnu nagradu od 2004. godine kako bi na kraju svake godine poslužila kao stimulans za nove izvozne poduhvate najboljim izvoznim preduzećima u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum