Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti New Yorker otvorio nove prodajne objekte

New Yorker otvorio nove prodajne objekte

New Yorker vodeća modna kompanija za mlade iz Nemačke, otvorila je prodajni objekat u Valjevu i Užicu. Ovo je osma New Yorker radnja u Srbiji, a prva u Valjevu i Užicu.

Nova radnja  nudi svojim kupcima široku paletu najnovijih trendova koje čine vlastiti brendovi fishbone, fishbone sister, smog, amisu i censored.
U pripremi je najnovija Nova New Yorker prodavnica koja će biti otvorena 3. novembra 2011 u Robnoj kući u Zrenjaninu.
New Yorker posluje u Srbiji od 2007. godine. Prva prodavnica otvorena je u Novom Sadu, a novootvorena prodavnica u Valjevu i Užicu je osma i deveta po redu u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum