Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvaranje Plaze 21. februara

Otvaranje Plaze 21. februara

Šoping centar „Plaza“ u Kragujevcu zvanično će biti otvoren 21. februara naredne godine.

"Plaza centar prostiraće se na 65.000 kvadratnih metara bruto, od kojih će 22.000 kvadrata zauzimati prodajni objekti. U šoping centru će biti ukupno 110 prodajnih objekata. U prizemlju će biti super market, prodavnice obuće i odeće poznatih svetskih robnih marki, apoteka, restoran i još brojni drugi sadržaji, na prvom spratu šest bioskopa, cirkus, prodavnice sportske opreme, sadržaji za zabavu, odmor i rekreaciju. Parking, koji se gradi u podnožju objekta imaće 650 mesta, što je iznad evropskog standarda za ovakav objekat. Ukupna investicja iznosi oko 50.000.000 evra", izjavio je Sagiv Mager, generalni menadžer Plaze u Srbiji.

Od robnih marki, svoje mesto u kragujevačkom Plaza centru zauzeće „Idea“, „Home centar“, „New Yorker“, „Cineplex“. Vezano za „Cineplex“, ova poznata kinematografska austrijsko-srpska kompanija, vratiće bioskop u Kragujevcu, i to ne jedan, već šest! Reč je o šest sala, ukupnog kapaciteta 1.200 mesta, od kojih će najveća imati kapacitet 300 mesta. Bioskopi će biti opremljeni najmodernijom 3D tehnologijom, a publika će imati prilike da gleda američke blokbastere, evropske filmove i direktne prenose iz „Metropoliten opere“ i „Boljšoj teatra“. Uz to, da bi uživanje bilo kompletno, moći će da grickaju američke kokice!

U Šoping molu Plaza cenatar u Kragujevcu biće uposleno oko 400 radnika.

Plaza Centri N.V. vodeći je građevinski investitor sa značajnim prisustvom u regionu centralne i istočne Evrope, kao i regionu Indije i Sjedinjinih Američkih Država. Fokusirana na izgradnju novih centara, kompanija Plaza Centri takođe ulaže i u  obnavljanje već postojećih centara, kako u velikim gradovima tako i u važnim regionalnim centrima.

Kompanija je na listi Glavnog odbora Londonske berze, a od  19. oktobra 2007. godine i na Varšavskoj berzi. Plaza Centri N.V. je grana izraelskog javnog preduzeća „Elbit Imaging Ltd“ (“EIL”), koje je prisutno na berzi Tel Aviva u Izraelu kao i NASDAQ globalnom tržištu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum