Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercatoru-S odobren zakup Familija Marketa

Mercatoru-S odobren zakup Familija Marketa

Trgovinskom lancu "Mercator-S" komisija za zaštitu konkurencije Srbije odobrila je preuzimanje u zakup objekata Robnih kuća Beograd u kojima posluju "Familija marketi".

"Mercator-S" od "Familija marketa" zakupljuje 27 objekata u Beogradu, Vojvodini, centralnoj i južnoj Srbiji, ukupne površine 22.000 m2 i proširiće mrežu prodajnih objekata u gradovima u kojima do sada nije bio prisutan, Zaječar, Valjevo, Vranje, Pirot, Užice, Bajina Bašta, Bor i Knjaževac. Takođe preuzima zalihe, opremu, kao i 300 zaposlenih "Familija marketa".
Ovim potezom "Mercator-S" se učvrstio na poziciju drugog najvećeg trgovca na tržištu Srbije.
"Mercator-S" najverovatnije će 2011. godinu završiti sa oko 50.000 m2 novog poslovnog prostora i oko 700 novih radnika u Srbiji.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum