Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta gradi najveći šoping mol na Balkanu

Delta gradi najveći šoping mol na Balkanu

„Delta ril estejt” kompanija Miroslava Miškovića zakupila je dva hektara zemljišta u Beogradu na Autokomandi, gde se planira izgradnja najvećeg šoping mola na Balkanu, od 170.000 kvadratnih metara.

Planirani šoping mol biće površinom dvostruko veći od Delta sitija i za 40.000 kvadrata prostraniji od Ušća tj. zauzimaće površinu od 24 fudbalska igrališta (105 puta 68 metara, po standardima koje propisuje UEFA).
Za zakup na 99 godina parcele između autoputa i Tabanovačke ulice Mišković je nedavno dao gradu oko milijardu dinara, što je upola manje nego što je Matić 2008. godine na tom potezu izlicitirao za 2,8 hektara.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum