Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti New Yorker otvorio prodajno mesto u Zrenjaninu

New Yorker otvorio prodajno mesto u Zrenjaninu

New Yorker vodeća modna kompanija za mlade iz Nemačke, otvorila je danas prodajni objekat u Zrenjaninu.

Novi prodajni objekat je površine 650 kvadratnih metara i nalazi se u renoviranom delu Robne kuće "Beograd". U prodavnici biće zaposleno 50 radnika.
Ovo je dvanaesta New Yorker radnja u Srbiji, a prva u Zrenjaninu.
Sa više od 830 prodavnica u 31 zemlji, New Yorker je jedna od vodećih kompanija u Evropi kada je u pitanju moda za mlade. Ova kompanija pruža svojoj ciljnoj grupi – ljudima od 12 do 39 godina - modernu garderobu po pristupačnim cenama. Asortiman obuhvata sledeće brendove: fishbone, fishbone sister (sportska i urbana garderoba), amisu (ženska visoka moda), smog (moderna i neformalna garderoba za muškarce) i censored (donji veš i kupaći kostimi).

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum