Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Deichmann otvara novi prodajni objekat

Deichmann otvara novi prodajni objekat

Nemački lanac obuće Deichmann 10. novembra otvoriće novi prodajni objekat u Beogradu u Shopping centru Ušće.

Nova prodavnica nalaziće se na prvom spratu Ušća, pored vlastite linije ženske i muške Deichmann obuće u ponudi naćiće se i modeli obuće brendova Adidas, Nike, Puma, Fila, Hello Kitty, Kappa...

Kompaniju Deichmann je 1913. godine osnovao Heinrich Deichmann kao porodično preduzeće. Skoro stogodišnja istoriija je započela u Esenu, u srcu Rurske oblasti. Na tom mestu se još uvek nalazi centrala grupe preduzeća. Preduzeće Deichmann SE u međuvremenu posluje u preko 3.000 filijala, zapošljavajući širom sveta oko 30.000 radnika.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum