Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti “Voda Vrnjci” nije na prodaju

“Voda Vrnjci” nije na prodaju

Kompanija “Voda Vrnjci” danas je demantovala informacije da će Rusi kuputi ovu kompaniju, pri tom navodeći da prodaja većinskog paketa uopšte nije u dugoročnim planovima ove kompanije.

U današnjoj dnevnoj štampi pojavila se informacija da su prestavnici jedne ruske kompanije već dogovorili kupovinu kompanije “Voda Vrnjci”, ubrzo potom u našu redakciju iz kompanije “Voda Vrnjci” je stigao demant ove informacije.
Povodom teksta koji je objavljen u današnjem izdanju dnevnog lista „Blic“ pod naslovom „Rusi kupuju Vrnjce“,  a koji sadrži pregršt neistinitih informacija, dužni smo da reagujemo, pre svega zbog obaveza koje imamo prema poslovnim parnerima i potrošačima."
"Kompanija Voda Vnjci a.d. nije na prodaju. Nikada o tome nije bilo reči, a ništa slično nije nam ni u dugoročnim planovima" navodi se u saopštenju.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum