Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Heineken i Coca-Cola Hellenic preuzimaju Pivaru Skopje

Heineken i Coca-Cola Hellenic preuzimaju Pivaru Skopje

“Heineken” i “Coca-Cola Hellenic” od sledeće godine posedovaće 96,5 odsto kapitala skopske “Pivare”.

Početkom naredne godine “Heineken” i “Coca-Cola Hellenic” dokupiće još 41,2 odsto akcija skopske “Pivare”.
Inostrani investitori će platiti 79,1 miliona evra za 74 110 akcija koje su u posedu Investicione grupe M – šest i drugih manjinskih akcionara, nakon što transkaciju odobre nadležne makedonske institucije.
“Heineken” i “Coca-Cola Hellenic” su 1998. godine kupovinom 55,3 odsto akcija postali većinski vlasnik “Pivare” Skoplje.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum