Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NIS snizio cene za pravna lica

NIS snizio cene za pravna lica

Cene motornog goriva D2 na NIS-ovim benzinskim stanicama za korporativne klijente kompanije, snižene su za tri odsto i važiće od 10. novembra do 10. decembra 2011. godine.

Ovaj dodatni popust važiće za pravna lica koja koriste debitne i kreditne NIS kartice za gorivo, nezavisno od količine goriva koje preuzmu. Roba će svim pravnim licima biti isporučivana po ovoj, umanjenoj ceni, direktno na benzinskim stanicama NIS-a širom Srbije. Za istu grupu klijenata ostaje da važi i redovan, ugovoreni mesečni popust.
Navedena akcija NIS-a ne važi za ona pravna lica koja koriste druge vrste NIS kartica za gorivo, kao što su CD, IC  i interne kartice za gorivo.
Izvor: nis.rs

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum