Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Prodat poslovni objekat Pevec Banja Luka

Prodat poslovni objekat Pevec Banja Luka

Trgovački objekat Pevec Banja Luka prodat je na poslednjoj održanoj aukciji kompaniji Vadaco doo iz Banja Luke.

Za objekat Pevec Banja Luka data je ponuda od 6,65 miliona evra uz obavezu da ponuđač u roku od 30 dana od isticanja ponude za kupovinu uplati novac.
Dobijena suma je daleko manja od očekivane jer je početna cena bila oko 16 miliona evra.
Prodaju Pevecove imovine pokrenule su Raiffeisen Bank BiH i Raiffeisen BANK ZRT Mađarska, koje su kreditirale izgradnju poslovnog prostora i koje potražuju više od 14 miliona evra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum