Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex je otvorio novi prodajni obejkat u Alibunaru

Gomex je otvorio novi prodajni obejkat u Alibunaru

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem prodajnog objekta u Alibunaru.

Gomex je vrata potrošačima u Alibunaru otvario u nedelju  13. novembra u ulici Bratstva jedinstva br.7. Poslovna jedinica poslovaće pod imenom ”Alibunar”, na površini od preko 130 m2 poslovnog prostora i zapošljavaće 6 radnika.
U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 4.500 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine.
Radno vreme svakog dana od 06:30h do 20:00h i nedeljom od 07h do 13h

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum