Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Maxi promenio logo

Maxi promenio logo

Logo prodavnica Maxi i MiniMaxi će pored stilizovanog imena ubuduće nositi sliku Delhaize lava.

Od 14.novembra, logo prodavnica Maxi i MiniMaxi će pored stilizovanog imena nositi sliku lava, simbola belgijske Delhaize Group, kompanije koja je krajem jula kupila ukupno poslovanje ovog trgovinskog lanca. Delhaize Serbia je odlučila da zadrži prepoznatljivo ime Maxi za svoje objekte, ali i unese izvesne izmene u grafičko rešenje logotipa.

Maxi je brend koji se na lokalnom tržištu pojavio 2000.godine, a tokom prethodnih jedanest godina je u više navrata unapređivao svoj vizuelni identitet. Počevši od prve plavo-žute kombinacije, Maxi je od 2006. uzeo boje hrane, zelenu i crvenu, koje će zadržati. Novi, važan element logotipa Maxi supermarketa i MiniMaxija je Delhaize lav, oznaka koju nose i ostale članice Delhaize Group.

COO Delhaize Group za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, David Vander Skuren, objašnjava kako su se opredelili na ovaj potez:

„Maxi je za ovaj region prepoznatljivo mesto kupovine hrane, prodavnica koja pruža male radosti svaki dan i užitak pri kupovini. Znamo da kombinacijom dva brenda, lokalnog i međunarodnog, možemo ostvariti naše liderske ciljeve. Zbog toga smo se odlučili da Maxi ostane ime naših prodavnica, i da ovo ime osnažimo snagom Delhaize lava.
Jedinstvo grupe koje ovaj lav reprezentuje znači da će ovdašnji Maxijevi potrošači uživati u uslovima kupovine koje pružamo i u drugim zemljama Evrope u kojima poslujemo, i to u pogledu kvaliteta usluge, širine asortimana, cena, opremljenosti prodavnica… U svakom pogledu, ova promena za Maxi i naše potrošače predstavlja lavovski korak napred ka evropskim standardima.“

Novi logotip Maxija prvo će se naći na lifletima i marketinškom materijalu, a rebrendiranje prodavnica će se vršiti postepeno. Plan je da sve prodavnice Maxija do kraja 2013. godine nose novi logo.
Podsećamo da je ova kompanija, od kada je došla na srpsko tržište, pokrenula kampanju „Pale cene“ u kojima je snizila cene vodećih proizvoda, i uvela privatnu robnu marku „365“ u asortiman.
Izvor: maxi.rs

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum