Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator-S otvara 5 Roda objekata u jednom danu

Mercator-S otvara 5 Roda objekata u jednom danu

Mercator-S u četvrtak 17. novembra otvara pet Roda objekata u u Beogradu.

Nakon potvrde da je ispunio sve zakonske uslove za preuzimanje u zakup objekata Robnih kuća Beograd u kojima posluju Familija marketi. Građanima u naselju Dušanovac (Ustanička 64A), Miljakovac (Vareška 4), Zemun (Glavna 11-15), Novi Beograd (Jurija Gagarina 155), kao i opštine Stari Grad (Dečanska bb). Ovi prodajni objekti Rode su formata Supermarketa, ukupne površine oko 5.500 kvadratnih metara i zapošljavaju blizu 150  ljudi.  Na sam dan otvaranja Roda objekata, organizovane su brojne promocije i bogata ponuda akcijskih proizvoda po izuzetno povoljnim cenama, dok je svaka 50-ta kupovina gratis.Mercator-S je u novim Roda objektima u Beogradu, obezbedio najširi asortiman proizvoda, sa više od 10.000 artikala i kontinuirana akcijska sniženja za veliki broj proizvoda sa popustom i do 30 odsto. U ovim prodajnim objektima, većinu artikala u ponudi čine proizvodi domaćeg porekla, sa učešćem preko 70 odsto, što predstavlja potvrdu nastavka saradnje kompanije sa domaćim proizvođačima i distributerima Mercator-S. 
Kupcima u novotvorenim objektima, kao i svim Roda i Mercator maloprodajnim objektima u Srbiji, Mercator-S omogućava posebnu pogodnost pri kupovini upotrebom kartice Mercator Pika koja pruža dodatne popuste u robi do 6 odsto kroz sistem sakupljanja bodova, odloženo plaćanje do 30 dana i plaćanje na 12 mesečnih rata u za proizvode iz kategorije tehnike, tekstila i galanterije, bez kamate i drugih troškova. Kartica Mercator Pika je potpuno besplatna, bez troškova članarine. Mercator je potrošačima omogućio odloženo plaćanje čekovima građana na 60 i 90 dana. 
Preuzimanjem trgovačke delatnosti Familija Marketa, Mercator nastavlja sa strategijom širenja i razvoja maloprodajne mreže u Srbiji. Nakon otvaranja prvih Roda objekata u glavnom gradu, Mercator-S će otvoriti još 2 objekata u Beogradu, ali i proširiti mrežu sa novih 20 prodajnih objekata u Vojvodini, centralnoj i južnoj Srbiji, uključujući gradove u kojima nije bio prisutan kao što su:  Valjevo, Vranje, Pirot, Užice, Bajina Bašta, Bor i Knjaževac. Najnovijim partnerstvom i proširenjem poslovanja, Mercator u svojim preduzećima u Srbiji zapošljava blizu 5.000 ljudi.
Izvor: Roda

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum