Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi "Univer" u Bečeju

Novi "Univer" u Bečeju

U Bečeju 21. novembra Univerexport će otvoriti novi prodajni objekat ove kompanije.

Novi "Univer" supermarket, 35-ti po redu otvoriće se 21. novembra u 12 časova u ulici Petefi Šandora 2. Supermarket zauzimaće površinu od 500m2, raspolagaće asortimanom od 6.000 artikala i sa pet usluživanih kasa. Novi objekat radiće svakodnevno, od 7 do 22 časa u kom će biti zaposleno 20 radnika. Na dan otvaranja, potrošače očekuju popusti za veliki broj proizvoda, vredne nagrade, promocije i pokloni. Svi koji pazare u objektu 21. novembra imaće priliku da degustiraju proizvodni asortiman mesnih prerađevina AD Bačke. Akcije i iznenađenja očekuju potrošače i u prvoj nedelji nakon otvaranja Univerexporta u Bečeju.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum