Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carnex prodat MK grupi

Carnex prodat MK grupi

MK grupa preuzela industriju mesa Carnex iz Vrbasa.

Ključne strateške tačke budućeg poslovanja Carnex-a biće utemeljene na povećanju stepena proizvodnje, rastu izvoza i plasiranju novih proizvoda na tržište, navela je u saopštenju MK grupa.
Carnex je privatizovan 2003, kad je kompanija Midland Resources kupila 51,3 odsto akcija kompanije na Beogradskoj berzi. Većinski vlasnik Carnexa od novembra 2006. bio je londonski investicioni fond Ashmore, koji je kupio akcije od MR-a, a zatim na berzi još 40,8 odsto akcija. U Carnexu je zaposleno oko 1.700 ljudi.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum