Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercator-S širi prodajnu mrežu

Mercator-S širi prodajnu mrežu

Mercator-S će 24. novembra u Kraljevu, Bajinoj Bašti i Užicu otvoriti prve Roda objekte u ovim gradovima.

Otvaranje objekata u ovim gradovima je usledilo nakon potvrde da je ispunjene sve zakonske uslove za preuzimanje u zakup objekata Robnih kuća Beograd u kojima posluju Familija marketi. Novi Roda objekti prostiraće se na površini od 2.500 m2 i imaće u ponudi više od 10.000 artikala. Roda Supermarket u Kraljevu se nalazi u Ulici Miloša Velikog broj 3, u Bajnoj Bašti u Ulici Trg Dušana Jerkovića 1, dok se Roda Supermarket u Užicu nalazi u Ulici Dimitrija Tucovića 91. Objekti u Bajinoj Bašti, Užicu i Kraljevu zapošljavaće 60 radnika, radno vreme svih objekata je svakodnevno od 7 do 22 sata. Takođe je najavljeno proširenje prodajne mreže sa novih 19 prodajnih objekata u Vojvodini, centralnoj i južnoj Srbiji, uključujući gradove u kojima nije bio prisutan, kao što su: Valjevo, Vranje, Pirot, Bor i Knjaževac.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum