Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkur preuređuje trgovinski centar u Novom Sadu

Merkur preuređuje trgovinski centar u Novom Sadu

Posle otvorenog preuređenog centra u Beogradu na Karaburmi, Merkur nastavlja sa preuređenjem prodajnog objekta i u Novom Sadu.

Po završetku preuređenja trgovačkog centara u Novom Sadu, Merkur će izlagati proizvode na 5.365 m². Od 25. novembra u objekat ulazi Idea na površini od 2.020 m2. U decembru je palnirano otvaranje studija za dizajniranje kuhinja Gorski lahor i automatizovane auto-perionice ispred centra. Cilj ovih promena je da se unapređenjem  poslovanja Merkur u Novom Sadu u narednom periodu pretvori u moderan centar - navodi se u saopštenju ove kompanije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum