Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Stopirana prodaja Merkatora

Stopirana prodaja Merkatora

Prodaja Merkatora hrvatskom Agrokoru je zaustavljena jer nije formiran konzorocijum kupaca tj. kompanija Agrokor bi samostalno učestvovala u kupovini.

U "Merkatoru" su, kako tvrdi Uprava, očekivali da će među kupcima biti formiran konzorocijum kupaca u kojem je trebalo da budu Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD), Međunarodna finansijska korporacija i investiciona kompanija Uan ekviti partners (One Equiti Partners) tj Jedini ugovorni partner Merkatora ostalo je samo preduzeće Agrokor što nije zadovoljilo upravu Merkatora. Prodaja Merkatora "zamrznuta" je do daljnjeg dok barem jedna od stranih finansijskih institucija ne postane članica konzorcijuma kupaca.
U protekla 24h Agrokor tražio je od Komisije za zaštitu konkurencije Srbije dozvolu za kupovinu Merkatora, koji posluje i na tržištu Srbije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum