Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Sergent Major otvara novi prodajni objekat

Sergent Major otvara novi prodajni objekat

Poznati francuski modni dečiji brend Sergent Major otvoriće 25. novembra 2011. godine novi prodajni objekat u Ušće Shopping Centru.

Na II spratu Ušće SC svi klinci i klinceze moći će da pronađu odeću shodno svom uzrastu. Sergent Major je modni brend čiji su proizvodi namenjeni dečacima i devojčicama u uzrastu od 0 do 14 godina. Nastao je još 1987. godine u Parizu, a danas je prepoznatljiv po modernoj i kvalitetnoj odeći za mališane. Sergent Major poseduje prodajnu mrežu od oko 350 prodavnica širom sveta.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum