Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Carrefour stigao i u Albaniju

Carrefour stigao i u Albaniju

Francuski trgovački lanac Carrefour otvorio je svoj prvi hipermarket u Albaniji u glavnom gradu Tirani.

Otvaranje 7000m2 velikog hipermarketa dolazi nakon što je u februaru 2010. Carrefour sa svojim grčkim partnerom Marinopoulos, dogovorio zajednički projekat s ciljem razvoja poslovanja na Balkanu.
Očekuje se da će ovaj trgovački lanac, koji planira otvoriti veći broj prodajnih objekata i u drugim albanskim gradovima, nastaviti sa svojim širenjem po celom Balkanu (BiH, Hrvatska, Makedonija, Srbija, Slovenija i Crna Gora). Franšizni hipermarket Carrefoura smešten je u modernom trgovačkom centru Tirana East Gate koji je od središta grada udaljen oko šest kilometara.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum