Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti U decembru New Yorker i u Leskovcu

U decembru New Yorker i u Leskovcu

Kompanija New Yorker ce u decembru pored svojih objekata u Italiji, Svajcarskoj, Porugalu i UAE otvoriti  i prodajni objekat u Leskovcu.

Po nezvaničnim informacijama lokacija na kojoj ce biti otvoren njihov prodajni objekat je robna kuca Beograd u samom cenutru grada.
Inace, kompanija New Yorker je međunarodna modna marka sa sedistem u Braunschweigu, Nemačka, otvorila svoj prvi prodajni objekat daleke 1971.
Do  2011, ova komapnija u vlasnistvu ima gotovo 857 prodavnica u 36 zemalja, sa preko 15.000 zaposlenih.
Izvor: newyorker.de

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum