Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti HACCP seminar u PK Novi Sad

HACCP seminar u PK Novi Sad

U Regionalnoj privrednoj komori Novi Sad, Narodnog fronta br. 10, održaće se  u sredu 7. decembra 2011. godine besplatan seminar „Primena dobre higijenske prakse i HACCP  - sigurnost i bezbedna hrana“.

Cilj Seminara je da upozna male i srednje privredne subjekte koji se bave proizvodnjom, uslugama i prometom hrane sa novim konceptom o bezbednosti hrane. Oboljenja izazvana kontaminiranim štetnim mikroorganizmima u hrani mogu ozbiljno ugroziti zdravlje potrošača i narušiti Vaše poslovanje. Iz tog razloga, značajno je uvođenje  procedura dobre higijenske prakse (DHP) i HACCP sistema. Preventivne kontrole u

bezbednosti hrane su aktivnosti koje obezbeđuju smanjenje opasnosti za zdravlje potrošača, dobru reputaciju proizvođača i usluga hranom.
Ovog puta na jednom mestu uspostavljaju se poverenja partnerstva za Vaš posao i  dodatne  vrednosti  u povećanju bezbednosti i konkurentnosti  Vašeg biznisa.
Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete na Seminaru, molimo Vas da najkasnije do 05.12.2011.godine, potvrdite svoje učešće.
Kontakt osobe:
Mr Biljana Stojanov, tel: 480-20-65
Milena Jerosimović, tel: 480-20-81

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum