Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gomex u Čurugu

Gomex u Čurugu

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem objekta u Čurugu.
 
Poslovna jedinica poslovaće pod imenom „Čurug” na površini od preko 90m2. Gomex je vrata potrošačima u Čurugu otvorio u utorak 06.12.11. u 9 časova u ulici Trg Slobode br.2.
Prodavnica je uređena po standardima Gomex kompanije koja je prepoznatljiva u svim maloprodajnim objektima lanca. U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 3.000 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebnu pažnju posvetili smo ponudi svežeg voća i povrća, svežeg mesa i mlečnog programa.
Celokupna ponuda po izvanrednim cenama zadovoljava potrebe dnevne kupovine naših potrošača. Za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po najsavremenijim maloprodjnim standardima, pobrinuće se 6 zaposlenih, a Gomex je za kupce na dan otvaranja pripremio prigodne poklone kao i mnogobrojna iznenađenja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum