Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Treći Tempo hipermarket u Beogradu

Treći Tempo hipermarket u Beogradu

"Tempo na Adi", treći Tempo hipermarket u Beogradu, kod Ade Ciganlije će se otvoriti 16.decembra, u 12 časova, na adresi Obrenovački drum broj 3.
Tempo Ada je jedini hipermarket u ovom delu grada, na koji će biti upućeno više od 100.000 porodica. U izgradnju i opremanje objekta u kome će biti zaposleno 250 radnika i koji se prostire na gotovo 11.000 kvadratnih metara, uloženo je 10 miliona evra.
Ovaj Tempo je prvi hipermarket koji počinje sa radom od kada je Delhaize Group došla na tržište Srbije, te je u načinu izlaganja asortimana gotovo 27000 proizvoda već primenjen koncept iz drugih prodavnica ovog internacionalnog trgovinskog lanca. Tako će kod vina biti postavljene i vinske čaše, pored svežeg mesa kese za pečenje, i sl.
Tempo Ada će, osim odeljenja pekare sa kolačima, svežeg mesa i delikatesa, gotovih jela i prepoznatljive pijace, raspolagati i različitim dodatnim sadržajima koji će kupovinu učiniti jednostavnijom i lepšom. Za mališane je obezbeđena igraonica u samoj prodavnici, uz stalni nadzor odraslih osoba koje će se o njima brinuti. Nešto starija deca će na odeljenju tehnike moći da isprobaju najnovije igrice na konzolama.
Svi koji dođu da sačekaju otvaranje Tempa na Adi moći će da poslušaju nastup hora Viva Vox, i zabave se uz voditeljski par sa jutarnjeg programa Radio Beograda, Goricu i Dragana. Na sam dan otvaranja pripremljeni su brojni pokloni za potrošače: svaki 100-tipotrošač neće plaćati ono što je kupio, a 250-ti potrošač dobija mikrotalasnu, 550-ti televizor; 1050-ti frižider; 1550-ti veš mašinu i 2050-ti dobija LCD televizor. Otvaranje objakta Tempo Ada donosi posebna sniženja za kupovinu tehnike, posebno LCD televizora, notebook računara i fotoaparata; ali i iz drugih kategorija, prehrane i neprehrane, kao što su: hranilica za bebe, deterdžent za veš, sveže meso...

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum