Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta motors otvara novi BMW centar

Delta motors otvara novi BMW centar

Kompanija Delta motors planira da u septembru otvori novi centar za prodaju BMV (BMW) automobila u Beogradu, u koji će investirati 12 miliona evra, najavio je juče generalni direktor te firme Tomas Šmit. Na konferenciji za novinare povodom dodele priznanja Delta motorsu za najveći rast prodaje među partnerima BMV u centralnoj i istočnoj Evropi, Africi i Karibima, Šmit je kazao da je izgradnja novog centra površine oko 5.000 kvadratnih metara, kod Ade Ciganlije, već počela.

Izgradnja centra omogućiće da se klijentima ponude kvalitetnije usluge, a biće povećan i broj zaposlenih sa četrdesetak na 61, kazao je Šmit i procenio da će do kraja 2009. godine prodaja automobila porasti na 1.000 godišnje.
Prema njegovim rečima, zahvaljujući Delta motorsu 2007. godina je bila najuspešnija za BMV u Srbiji, pošto je prodato ukupno 586 automobila BMV i mini, za 116 odsto više nego u 2006. godini. Šmit je najavio i da će do kraja ove godine biti otvoren BMV centar u Podgorici, do kraja 2009. biće izgrađen i centar u Novom Sadu, a u svaki će biti uloženo po tri miliona evra.

 

Izvor

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum