Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Tempo Ada

Otvoren Tempo Ada

Kompanija Delhaize Srbija otvorila je prvi Tempo centar otkako je preuzela Delta Maxi markete.

Asortiman najnovijeg Tempo centra će činiti oko 27000 proizvoda koji će biti predstavljeni svim posetiocima po konceptu koji Delhaize koristi širom Evrope. Novi Tempo je otvoren u Beogradu - kod Ade Ciganlije i u obraćanju prisutnim potrošačima, Slodoban Rudan, direktor prodaje Delhaiz Srbija, istakao je da mu je posebno zadovoljstvo što se novi Tempo otvara baš na toj lokaciji.

"Tempo Ada je odgovor na potrebu velikog broja porodica da se snabdeva u hipermarketu i kupuje po povoljnijim cenama. Iskustvo koje su u Delhaizeu stekli tokom više od sto godina rada i kroz poslovanje na tri kontinenta spremni su da podele sa kolegama u Srbiji i da zajedno sa lokalnim menadžmentom primene na ovo tržište. Za kupce, to znači savremene uslove kupovine koji su standard u zemljama Evrope", rekao je Slobodan Rudan.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum