Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti GOMEX otvorio markete u Crvenki i Bačkom Magliću

GOMEX otvorio markete u Crvenki i Bačkom Magliću

Kompanija Gomex nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem dva maloprodajna objekta ovog vikenda i to 17.decembra u Crvenki na adresi Moše Pijade 36 i 18. decembra u Bačkom Magliću na adresi Maršala Tita 46.

Oba objekta su uređena po standardima Gomex kompanije i poslovaće na po 250m2 prodajnog prostora.

U objektu se nalazi roba široke potrošnje sa ponudom većom od 4500 artikala koji će zadovoljiti potrebe dnevne kupovine. Posebna pažnja je posvećena ponudi svežeg voća i povrća, svežeg mesa i mlečnog programa.

Za profesionalnu i ljubaznu uslugu, po najsavremenijim maloprodjnim standardima, pobrinuće se u Crvenki osam a u Magliću 6 zaposlenih.

Za kupce na dan otvaranja, Gomex je pripremio prigodne poklone kao i mnogobrojna iznenađenja.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum