Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MK Grupa otkupila dodatne akcije Carnex-a

MK Grupa otkupila dodatne akcije Carnex-a

MK Grupa je otkupila dodatnih 5,24 odsto kapitala Carnex-a i sada je vlasnik 98,16 odsto akcija te mesne industrije iz Vrbasa.

85589 deonica ili 5,24 odsto akcija su plaćeni nešto ispod 200 miliona dinara, pošto su akcionari Carnex-a prihvatili ponudu od 2.325 dinara za deonicu.

Kako navode u MK Grupi ovako veliki odziv, gde je 74 odsto preostalih akcionara prihvatilo da proda svoje akcije po ponudjenoj ceni od 2.325 dinara za akciju, govori da su zadovoljni ponudom i uslovima preuzimanja.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum