Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvorena nova dm trgovina u Beogradu

Otvorena nova dm trgovina u Beogradu

U subotu 24.12.2011. godine otvorena je nova dm prodavnica u Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 100 (Idea Extra).

Na dan otvaranja za kupce su pripremiljeni popusti od 50% na najatraktivnije proizvode. Organizovano je i kolo sreće, koje je svaki kupac sa računom većim od 700 RSD imao priliku da zavrti i osvoji jedan od brojnih poklona.

Dan otvaranja obeležile su promocije, mnoštvo balona, animatori, DJ, mađioničarski trikovi za decu, učešće u nagradnoj anketi kao i vredni pokloni.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum